DH BUITENSPORT
 

ROOSTER

WOENSDAG
19:00 - 20:00   SURVIVAL  BOOTCAMP (IVM WERKZAAMHEDEN)

ZATERDAG
10:00 - 11:00   BOOTCAMP

BUITENSPORTACTIVITEITEN AGENDA


DE CASTOR 2023

Datum:01-04-2023

Omschrijving
De Castor is een meerdaagse activiteit waarbij je met bepakking (rugzak) een gebied in België zal ontdekken. Deze tocht gaat grotendeels over gebaande paden en is daarom geschikt voor de ervaren maar ook voor de beginnende hiker of avonturier die zijn grenzen wilt verleggen.

Even weg van de realiteit ga je een mooie ervaring tegemoet. De Castor neemt je mee in een sprookjesachtig gebied. Een gebied met vergezichten en een mooie ruige natuur. De nacht wordt op een bivakzone of camping doorgebracht en natuurlijk wordt er ook een vuurtje gemaakt. De wijze waarop gebivakkeerd wordt staat vrij maar bij voorkeur primitief, waarbij je moet denken aan een tarp (zeil), een bivakzak, klein tentje of iets wat daar op lijkt. Er wordt van de deelnemers verwacht dat zij zelf voor vervoer, eten-drinken en materiaal zorgen.

Doelgroep
Deze activiteit is bedoeld voor de beginnende en gevorderde wandelaar / buitensporter die gewend is aan met bepakking (rugzak) hoogtemeters te maken en soms in strijd met de elementen.Terug naar overzicht 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn