DH BUITENSPORT
 

ENKELDAAGSE ACTIVITEITEN

Activiteit Gewoon Buiten

Omschrijving
De activiteit "gewoon buiten" is een leuke, avontuurlijke en afwisselende activiteit op Nederlandse bodem. De activiteiten kunnen heel divers zijn maar centraal staat dat we met deze activiteit naar buiten willen. Denk bijvoorbeeld aan een wandel, kano (SUP) of fietstocht.
Als het een wandeltocht betreft zal er ongeveer 15 km gewandeld worden en het tempo zal door de deelnemers bepaald worden. Hierdoor is de activiteit voor de meeste wel geschikt. Je gaat locaties van een gebied zien waar je normaal gesproken snel aan voorbij gaat.
Het doel van deze activiteiten is (sport) ontspanning en gezelligheid maar ook wellicht een opstap richting verdere buitensportactiviteiten. Er wordt van de deelnemers verwacht dat zij zelf voor materiaal, eten-drinken en vervoer zorgen tenzij er anders wordt aangegeven.

Doelgroep
Deze activiteit is bedoeld voor de beginnende en gevorderde  deelnemers die graag even buiten willen zijn.

Meer informatie over deze activiteit ontvangen stuur  dan even bericht.

Activiteit Groepsbinding- en teambuilding

Omschrijving
DH Buitensport organiseert ook groepsbinding- en teambuildingsactiviteiten. Deze activiteiten staan in het teken van samenwerken, teambuilding maar vooral ook gezelligheid. Er zal een activiteit op maat bedacht worden waarin een aantal zaken centraal staan zoals fysieke uitdaging, spelvorm, aanleren van een vaardigheid en natuurlijk een kampvuur. Tijdens het kampvuur kan er een hapje en een drankje genuttigd worden. 

Zoals al eerder benoemd is deze activiteit op maat en zijn er diverse mogelijkheden. Geef aan wat u graag zou willen en samen komen wij tot een prachtige ervaring!  

Doelgroep
Deze activiteit is bedoeld als groepsbindingsactiviteit zoals : teambuilding zakelijke relaties (afdeling van een kantoor, eenheid of team) of als activiteit voor jouw team/ploeg van de vereniging, stichting of club. 

Meer informatie over deze activiteit ontvangen stuur  dan even bericht.

Activiteit Survivalrun Clinic

Omschrijving
DH Buitensport organiseert ook survivalrun clinics om deelnemers een indruk te geven van deze snelgroeiende duursport. Tijdens deze clinic komen er verschillende zaken aanbod zoals: een goede warming-up en een aantal basistechnieken voor het veilig kunnen nemen van een hindernis of obstakel. Met deze clinic ga je fysiek aan het werk en krijg je handvatten aangereikt die je wellicht als voorbereiding op een wedstrijd kunt toepassen.  

Doelgroep
Deze clinic is bedoeld voor deelnemers die graag willen weten wat nu precies de sport survivalrun of obstaclerun inhoudt. Natuurlijk kan deze activiteit ook als groepsbindingsactiviteit worden georganiseerd.   

Meer informatie over deze activiteit ontvangen stuur  dan even bericht.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn