DH BUITENSPORT
 

AANBOD

FOTO: BOOTCAMP

 BOOTCAMP

Heb jij zin om met een groep in de buitenlucht te sporten? Dan is DHB Bootcamp de training voor jou! Deze bootcamp training kun je zo zwaar maken als je zelf wilt en is dus voor velen toegankelijk. De bootcamp oefeningen zijn eenvoudig uit te voeren maar door de herhaling super effectief, denk hierbij aan loop of sprintoefeningen, eenvoudige krachtoefeningen (met materiaal), explosiviteit en stabiliteitsoefeningen. Het doel van deze training is de deelnemers allround fit te krijgen of te houden. Door de verschillende trainingsvormen zijn de deelnemers in staat meer kracht en uithoudingsvermogen te ontwikkelen.  De bootcamp training wordt buiten georganiseerd en is iedere keer anders.
FOTO: SURVIVAL

 SURVIVAL

Wil jij apenkooien voor volwassenen? Dan is DHB Survival de gaafste training voor jou! Heb je al ervaring? sluit dan lekker aan. Heb je geen ervaring, geen probleem, dan starten we eerst met een (start 2 survival) clinic. DHB Survival is een groepstraining voor beginnende en gevorderden survivalaars. 

Deze training wordt gegeven op de Buitenplaats te Vlaardingen alwaar de DHB Touwbaan is gevestigd. Hier worden de hindernissen getraind en aangeleerd zoals apenhang, netklim, swingover en nog veel meer.... Trainingsmethoden zoals duurvermogen, kracht, behendigheid en doorzettingsvermogen komen tijdens deze trainingen voorbij. De hindernis/touwbaan is gedeeltelijk voorzien van verlichting en dus kan er in de winteravonden ook getraind worden. 


 

FOTO: DHB ACTIVITEITEN

DHB ACTIVITEITEN

Naast onze wekelijkse trainingen organiseren wij ook allerlei buitensportactiviteiten. Een aantal van deze terugkerende activiteiten zoals; de Barre en de Castor zijn hier een mooi voorbeeld van. De buitensportactiviteiten staan allen in het teken van samen buiten zijn met ieder zijn eigen doelstelling. Kijk hier voor meer informatie.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn